VOORJAAR 2019

Wij hebben ons laten inspireren door de zons- en voorjaar opkomst (Spring Rise) en zonsondergang (Sunset). Voor Spring Rise zachte kleuren, kartonachtige tinten in combinatie met vanille. Ook zachtgroene tinten die het landschap laat zien bij zonsopkomst. De Sunset kleuren, zijn de roze/warme kleuren die de lucht toont bij zonsondergang. Tegenhanger vormt de Bauhaus als inspiratie, met het functionele zwart/wit gecombineerd met felle kleuren.

SPRING RISE

Passend in de natuurlijke, zachte tinten introduceren wij onze nieuwe keramieklijn (te verkrijgen vanaf april). De handgemaakte kopjes hebben een matte lichtgrijze buitenkant, met een glanzende mustard of Celadon kleurige binnenkant. Mooi op een gedekte tafel, in combinatie met de gemilina producten, voor een ontbijt in de morgenzon.

HOUTSNIPPERS

Restjes hout, overgebleven uit de houtproductie, in combinatie met papier pulp vormen een nieuw materiaal. De onregelmatigheid van de snippers zorgen ervoor dat het speels en uniek is. In de voorjaarscollectie vindt u vazen, bloempotten en bladen van hout pulp. En zelfs een plantenhanger met kralen tussen het groen.

SUNSET

De zon gaat onder, warme kleuren komen tevoorschijn. Sienna en rozy, gecombineerd met mustard en buff. Als de avond valt, geven de kandelaars het benodigde licht. Of gebruik hiervoor de nieuwe sfeerlichtjes van capiz in Sunset kleuren, ton-sur-ton gebruikt.

FOOD BOARDS

Je zou zo willen aanschuiven bij de nieuwe food boards van Kinta. Ideaal voor het serveren van hapjes bij een borrel, voor een gezelschap. Of kies voor de kleinere variant, geschikt voor één persoon, om bijvoorbeeld een ontbijt op te serveren. De food boards hebben een handige inkeping aan de onderzijde, om het serveren makkelijk te maken.

BUITEN BINNEN

Breng dit voorjaar buiten naar binnen met gemarmerde capiz pulp vazen. Nieuw dit voorjaar zijn de gemarmerde bloempotten, door de gerecyclede pot aan de binnenkant net zo waterdicht als de vazen. Het marmer effect komt mooi tot zijn recht bij de nieuw gebruikte kleuren als mustard, airforce blue en greyed mint.

VOGELHUISJES

Kinta introduceert dit voorjaar kleine huisjes, met gekleurde daken, om voer in te leggen voor de vogels. Een stevig onderkomen van acacia hout en makkelijk op te hangen met het abaca touw. De huisjes zijn een eyecatcher voor uw tuin, zodat niet alleen de vogels er blij van worden.

PAASDECORATIE

We hebben een uitgebreid assortiment van paasdecoratie. In felle kleuren of in pasteltinten. Deze capiz pulp paco eieren in felle kleuren, zorgen voor een vrolijk pasen.

 

 

 

 

 

 

 

BAUHAUS

Strakke lijnen, eenvoudige vormen en functionaliteit, vormen de basis van Kinta’s collectie geïnspireerd op de Bauhaus. De nieuwe kandelaar kralen ‘Bauhaus’ is hier bijvoorbeeld het resultaat van. Zwart en wit, gecombineerd met felle kleuren, zorgen voor krachtige statements in de paasdecoratie van dit voorjaar.