NAJAAR 2019

Dit najaar laten wij ons inspireren door de maan in het thema ‘Rising Moon’. De natuur staat centraal in ons thema ‘Wild’. Onze nieuwe keramieklijn past perfect in deze thema’s. Puur door de lichtgrijze matte klei aan de buitenzijde met een glanzende en kleurrijke binnenkant.

 

Volledig collectie verkrijgbaar vanaf half augustus 2019.

kopjes en theepot lichtgrijs mat keramiek

RISING MOON

We zijn geïnspireerd door de kleuren van de nacht in het thema ‘Rising Moon’. De kleur van de lucht vertaalt zich in blauwen, grijzen en antraciet, in combinatie met het goudkleurige van de maan. Een uitgebreide capiz collectie, met prints in zwart en goud, met natuurlijke dessins geïnspireerd op bladeren en de nachtvlinder combineren mooi met elkaar.

KERSTBOMEN

Maak een bos van grote en kleine kerstboompjes. Puur als decoratie op tafel, in de kerstboom of als kandelaar. In capiz pulp de staande ‘paco’ kerstbomen. In gmelina hout naturel en groentinten kerstbomen als kandelaar.

kerstdecoratie boom groen capiz pulp
kandelaar kerstboom groen hout

RISING MOON – KERST

Ronde en maanvormen staan centraal in onze kerstcollectie ‘Rising Moon’. Glanzende capiz kerstballen met dessins in goud passend bij onze capiz votives en schaaltjes. De maan in haar verschillende verschijningsvormen, komen samen in strengen van hout (in naturel en kleur) en capiz. Sterren en origamiachtige kerstvormen van ruwe capiz met gesoldeerde randen, maken het geheel compleet.

DINEREN IN JAPANSE STIJL

Japanse schalen op voet met een dunne laag zwarte beits op de buitenkant, die een mooi geheel vormt met het acacia hout aan de binnenkant. Deze verfijnde en stijlvolle schalen zijn een eyecatcher op de gedekte tafel.

schalen japans zwart gebeitst

WILD

Warme aarde tinten in combinatie met hout, vormen de kern van het thema ‘Wild’. De aardetinten komen terug in onze gekleurde houten schalen en kandelaars en ook in de tegeltjes sfeerlichten van capiz. Natuurlijke vormen en materialen, als acacia houten lepeltjes en een slaset in de vorm van een tak. De kandelaar ‘mushroom’ in drie verschillende maten, zijn als een tafereeltje in het bos.

VEELZIJDIG

De kersthangers in capiz pulp in de vorm van een bal, fruitstar en boom zijn van alle kanten even mooi. De kleuren rozy, buff en sienna passen goed bij elkaar en in combinatie met het groen van de kerstboom helemaal ‘Wild’.

kersthangers bal capiz pulp
kersthangers boom capiz pulp

MUSHROOM

De mushroom collectie bestaat uit kandelaars en schalen. Strakke vormen op afgewisseld hoge en lage poten. Het mooiste in combinatie met elkaar, zoals in de natuur, niet allemaal gelijk.

 

 

 

 

 

schalen en kandelaar acacia design

WILD KERST

Goudkleurige met de hand geschilderde grote en kleine stippen, onregelmatig alsof ze door de natuur zijn ontstaan, laten deze kerstballen schitteren. Mix & match deze kerstballen in buff, rozy en sienna met de capiz pulp collectie. De ‘paco’ kerstboom en bal van ruw capiz met gesoldeerde randen, zijn als kunstwerkjes, origineel en handgemaakt.